Faculteit der Economie en Bedrijfskunde

De Facultaire Studentenraad (FSR) houdt zich bezig met kwesties die op de FEB spelen en behartigt de belangen van studenten bij het faculteitsbestuur. Jaarlijks is er altijd een aantal grote en minder grote onderwerpen waar de FSR zich mee bezig houdt. De FSR vertegenwoordigt de studenten bij het decanaat, de bestuurders van de faculteit. Het decanaat is verplicht naar de FSR te luisteren, omdat de FSR wettelijke instemmings- en adviesrechten heeft.

UvASociaal

De universiteit moet bij het vormen van beleid denken aan duurzaamheid, en deze waarde centraal stellen bij onderwijs en onderzoek. Wij willen een inclusieve en toegankelijke universiteit. Geen student zou zich buitengesloten moeten voelen omdat diegene niet tot een bepaald prototype hoort. De universiteit moeten de studenten en docenten meer autonomie geven. Leren is belangrijker dan regeltjes!

Website

Mail

Facebook

List SEFA

Hoi! Wij zijn List Sefa! Wij doet dit jaar mee in de verkiezingen van de studentenraad FEB. Nieuwe oplossingen, echte resultaten! Wij denken dat bestuurlijke besluiten de zorgen en overtuigingen van studenten moet weerspiegelen. Dus, nadat we al jullie zorgen hebben gehoord, zullen wij ons inzetten op de volgende punten:

Website

Mail

Facebook