Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

De Facultaire Studentenraad (FSR) houdt zich bezig met kwesties die op de FNWI spelen en behartigt de belangen van studenten bij het faculteitsbestuur. Jaarlijks is er altijd een aantal grote en minder grote onderwerpen waar de FSR zich mee bezig houdt. De FSR vertegenwoordigt de studenten bij het decanaat, de bestuurders van de faculteit. Het decanaat is verplicht naar de FSR te luisteren, omdat de FSR wettelijke instemmings- en adviesrechten heeft.

LIEF

LIEF is zichtbaar aanwezig en betrokken op de faculteit (Science Park). Ons gaat geen kans op medezeggenschap voorbij en we streven ernaar dit te decentraliseren en dichter bij de student te brengen. Om jullie mening te verkrijgen organiseren we regelmatig acties. Wij staan voor:

Website
Email
Facebook

Partij Stout

Stout is niet bang om te zeggen waar het op staat zonder onbeschoft te zijn. Onze partij is niet onder de indruk van autoriteit, maar juist nieuwsgierig naar de beste oplossing. Komend jaar houden we jou op de hoogte met infographics, filmpjes en acties. Zo kan je zien wat er daadwerkelijk met jouw stem gebeurt. Je kan ons altijd jouw mening laten horen, bijvoorbeeld bij een van onze petities.

Website
Email
Facebook

SLAAFS

Slaafs staat voor eerlijkheid, eenvoud en bier. Geen onhaalbare verkiezingsbeloften, obereikbare ideaalbeelden en ambigue standpunten. Wij zijn een partij die voortvloeit uit teleurstelling in de studentenpartijpolitiek. Daarom doen wij een simpele belofte: een stem voor SLAAFS is een stem voor bier. Wij zien raadswerk als vrijwilligerswerk en onze raadsleden staan dus hun vergoeding af aan het organiseren van de alom bekende SLAAFSborrels. Wij zijn een lijst van individuen waarbij iedereen zich kan aansluiten, zonder opdringerige partijlijn die de dienst uitmaakt. Dit zie je dan ook terug op de lijst. Op onze lijst staan verschillende mensen met verschillende meningen. Maar een ding kunnen wij wel garanderen: ze hebben allemaal passie voor pils en daarnaast hart voor de FNWI!

SLAAFS, eerlijk, simpel, bier.

Website
Email
Facebook

Malou Sprinkhuizen

De medezeggenschap waarborgt de rechten van de studenten. Dat vergt hard werken en goede samenwerking binnen de raad. Daarom ben ik tegen de onderlinge, nutteloze concurrentie die gecreëerd wordt door het partijsysteem; waar mensen met verschillende meningen in 1 partij zitten en dezelfde mening te vinden is binnen meerdere partijen. Ik wil me inzetten voor wat ik belangrijk vind, namelijk dat iedereen zich thuis voelt op de faculteit.